Híreink

Lássuk meg a jót is!

Béke Étterem parkoló A mélykúti Béke Étterem parkolójának felújításakor a tulajdonos Kiss István úr, figyelembe vette az akadálymentesítés fontosságát. Egyesületünk nagy rendezvényeinek helyszíne ezután akadály nélkül lesz megközelíthető a parkolóból - ahol három mozgássérülteknek kijelölt hely lesz, de a parkoló egészéről elérhető lesz a rámpa - és a CBA felőli gyalogos átkelőtől is, mivel megszűnnek a lépcsők és az úttesttel egy színbe kerül a járda az étterem teraszával. Az új fedett piac is megközelíthető lesz akadálymentesen, valamint akadálymentes mosdó, wc is kialakításra kerül. Kerekesszékkel, mopeddel közlekedő tagtársaink nevében köszönjük, hogy figyelembe vették életállapotukat.

KEDVES TAGTÁRSAK!

Rasztik Tibor A 2020. február 15-én megtartott rendkívüli közgyűlésen új tisztség- viselőket választottak küldöttjeink. A jelölés és választást követően így egyesületünk ötödik elnökeként köszöntök most mindenkit.

Teljes cikk

TÁMOGASSA KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÜNKET!

A képen egy 1 -es szám látható KÉRJÜK, HOGY SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJA 1 %-VAL TÁMOGASSA KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÜNKET!

ADÓSZÁMUNK: 18343438-1-03

ADOMÁNYOKAT A TAKARÉKBANK 51700083-11074836 SZÁMLASZÁMON FOGADJUK!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

GYÓGYFÜRDŐ BÉRLET

A mórahalmi Erzsébet Gyógyfürd? A mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdőben, érvényes egyesületi tagkönyv felmutatása mellett – 10 alkalomra szóló kedvezményes bérlet váltható 13000.- forintért.
Felhasználása egyéni odautazással történhet.

GYÓGYTORNA

Gyógytorna Az általános iskola tornatermében minden kedden és pénteken 17.30 órakor ingyenes gyógytornát tartunk Szalai Zita gyógytornász vezetésével. A program egyesületi felelőse Pozsgai Ferencné.
Új résztvevők jelentkezését is várjuk!